Ansatte

Key Player AS har konsulenter med lang og bred erfaring med Microsoft-produkter og prosjektledelse.

hvem vi er

Key Player AS har konsulenter med lang og bred erfaring med Microsoft-produkter og prosjektledelse.

Våre konsulenter ønsker å bidra postitivt i IT-prosjekter hos våre kunder.

 

våre konsulenter

Øyvind Letrud

Arkitekt / Prosjektleder

Øyvind er Senior Infrastruktur Konsulent med mer enn 20-års erfaring fra kunder innen bank og finans, samt olje og gass. De siste årene har han også fylt roller som løsningsarkitekt, leveranseansvarlig og teknisk leder.

Øyvind er Microsoft Certified Solutions Expert på server infrastruktur, og har vært Microsoft Certified Professional siden 1998. Hans har tung kompetanse når det kommer til integrasjon av klient, server og infrastrukturprodukter i kompliserte nettverksinfrastrukturer.

Øyvind har vært sentral i større plattform-migreringer, og i implementering av store, komplekse port-autentiserings-nettverk. Han har også PRINCE2 foundation sertifisering i prosjektledelse.

Rune Jacobsen

Arkitekt / Prosjektleder

Rune sitt primærfagområde er Microsoft serverprodukter og infrastruktur, og han er Microsoft Certified Solutions Expert på server infrastruktur. Rune er en Senior Infrastruktur Konsulent med over 10-års erfaring fra kunder innen bank og finans. De siste årene har oppgavene hans bestått i å være teknisk leder, løsningsarkitekt og prosjektleder ved flere større prosjekter, der etableringen av infrastruktur og 3. partsløsninger i Bjørvika, samt oppgradering av CRM salgsløsningen er blant de største. Rune evner å se løsninger i stedet for problemer og bidrar alltid for at alle prosjekter skal kunne fullføres innenfor rammene som er satt. Han er også godt vant med både team-arbeid og individuelle problemløsningsoppgaver.

Frode Seim

Prosjektleder

Frode Seim er prosjektleder med  merittliste fra EVRY / EDB, DNB, Hydro og Statoil. Han er menneske- og målorientert, med høyt fokus på å oppnå ledelsens tillit samt å møte både ledelsens  og kundens forventninger. Han har omfattende kunnskap om store infrastruktur- og utrullingsprosjekter og har hatt flere lederstillinger i Hydro som en del av sitt konsulentarbeid. Frode har siden 2009 jobbet med New Infrastructure-prosjekt for DNB, Windows 7 implementeringsprosjekt for Norges Bank og Infrastructure migration for DNB.

Vishali Chadha

Seniorkonsulent

Vishali har spesialkompetanse innen drift, forvaltning og migrering av store MS SQL miljøer, og jobber nå på prosjekt der hun skal migrere SQL databaser og servere til Azure. Vishali har Bachelor of Technology fra India, og hun gikk direkte fra studier til stilling i Accenture der hun arbeidet med drift og vedlikehold av  SQL Databaser mot multinasjonale forsikringskunder. Hun har senere jobbet med databaseadministrasjon på forsikringplattformen Duck Creek mot Amerikanske og Canadiske kunder.

 

Kenneth Lindberg

Seniorkonsulent

Kenneth er Senior Nettverkonsulent og har erfaring som konsulent i Siemens, Evry og Capgemini  der han jobbet med drift, vedlikehold og optimalisering av komplekse nettverksløsninger. Kenneth har jobbet mye med teknologi og komponenter fra Cisco og er sertifisert CCNA. I Telenor jobbet Kenneth 8 år som nettverks-ingeiør og senere Problem Manager, der han fokuserte på nettverksdrift, ressurs-allokering, effektiv problemløsning og forebygging. Her startet også Kenneths interesse for smidige/agile prosjekter. Kenneth er ITIL sertifisert og brenner for enkle, sikre og intutive løsninger. Han kommer nå fra stillingen som IT-leder hos Eltel, der han ved bruk av ITIL metodikk moderniserte IT-avdelingen, innførte Office 365 og MS Azure. Kenneth er nylig sertifisert i MS Azure.

Ewelina Joanna Ciesielska

Seniorkonsulent/testleder

Ewelina er tester og testleder med mer enn 14 år i IT bransjen. Hun har erfaring som  testleder i Cenium med kunder som Nordic Choice hotels og Color Line. Her bygget hun opp testavdelingen og ledet et internasjonalt testteam. Hun har også fra tidligere stillinger hatt kunder innenfor reiseliv og har derfor god erfaring med bookingsystemer og integrasjon mellom ERP-systemer og egenutviklede onlinesystmer.  Ewelina har også tung erfaring fra telecombransjen som tester i Norigin Media, som jobber med lineær og streaming-TV. Her hadde Ewelina kunder som  Telenor, Deutsche Telecom og Eurosport. Ewelina er en kreativ og energisk  med gode kommunikasjonsevner og kommersielt fokus. Ewelina har seks års IT-utdanning fra Universitetet i Wroclaw.

Anette Aalerud Seim

Daglig leder

Anette Aalerud Seim er utdannet Siviløkonom. Hun har salgs- og rekrutteringserfaring fra bemanningsbransjen og har jobbet med administrasjon, salg, salgsledelse og organisasjonsutvikling i IT- og Sikkerhetsbransjen.  Hun kommer nå fra en stilling i næringsmiddelbransjen, der hun har arbeidet med videreutvikling av kundeservice, digitalisering og tilstedeværelse i digitale portaler,  hatt ansvar for videreutvikling av CRM-løsningen og jobbet tett med salgsorganisasjonen.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Hvordan kan vi hjelpe deg?

#

la oss lage noe ekstraordinært sammen

kontakt oss i dag