Ansatte

Key Player AS har konsulenter med lang og bred erfaring med Microsoft-produkter og prosjektledelse.

hvem vi er

Key Player AS har konsulenter med lang og bred erfaring med Microsoft-produkter og prosjektledelse.

Våre konsulenter ønsker å bidra postitivt i IT-prosjekter hos våre kunder.

 

våre konsulenter

Øyvind Letrud

Arkitekt / Prosjektleder

Øyvind er Senior Infrastruktur Konsulent med mer enn 20-års erfaring fra kunder innen bank og finans, samt olje og gass. De siste årene har han også fylt roller som løsningsarkitekt, leveranseansvarlig og teknisk leder.

Øyvind er Microsoft Certified Solutions Expert på server infrastruktur, og har vært Microsoft Certified Professional siden 1998. Hans har tung kompetanse når det kommer til integrasjon av klient, server og infrastrukturprodukter i kompliserte nettverksinfrastrukturer.

Øyvind har vært sentral i større plattform-migreringer, og i implementering av store, komplekse port-autentiserings-nettverk. Han har også PRINCE2 foundation sertifisering i prosjektledelse.

Rune Jacobsen

Arkitekt / Prosjektleder

Rune sitt primærfagområde er Microsoft serverprodukter og infrastruktur, og han er Microsoft Certified Solutions Expert på server infrastruktur. Rune er en Senior Infrastruktur Konsulent med over 10-års erfaring fra kunder innen bank og finans. De siste årene har oppgavene hans bestått i å være teknisk leder, løsningsarkitekt og prosjektleder ved flere større prosjekter, der etableringen av infrastruktur og 3. partsløsninger i Bjørvika, samt oppgradering av CRM salgsløsningen er blant de største. Rune evner å se løsninger i stedet for problemer og bidrar alltid for at alle prosjekter skal kunne fullføres innenfor rammene som er satt. Han er også godt vant med både team-arbeid og individuelle problemløsningsoppgaver.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Hvordan kan vi hjelpe deg?

#

la oss lage noe ekstraordinært sammen

kontakt oss i dag